Ηχομόνωση

Ηχοαπορροφητικά - Ηχομονωτικά - Αντικραδασμικα

Σε μια εποχή που η ηχορύπανση αποτελεί την νέα ύπουλη ασθένεια της πόλης η σωστή ηχομόνωση και ηχοαπορρόφηση  μπορεί να αποφέρει μια σειρά οφελών που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας.

Φανταστείτε πόσο καλύτερα θα αισθάνεστε ύστερα από ένα ήρεμο ύπνο.
Σκεφτείτε πόσο πιο ήρεμοι θα είστε όταν ζείτε μια ζωή χωρίς ενοχλήσεις.
Αναλογιστείτε τη σημαντικότητα μιας ηρεμίας του ύπνου για το νεογέννητο παιδί σας.
Επιπλέον σκεφτείτε την αξία ενός ήσυχου περιβάλλοντος στο χώρο σας για την μελέτη των παιδιών σας ή και για εσάς που εκτελείτε πνευματική εργασία.
Παράλληλα αν είστε επαγγελματίας αξιολογείστε την αξία που έχει για την εμπειρία διαβίωσης στον επισκέπτη του καταλύματος ή του ξενοδοχειακού σας συγκροτήματος, όταν αυτή συνοδεύεται από την ηρεμία της απόλυτης σιωπής.
Ακόμη αν δραστηριοποιήστε στον χώρο της διασκέδασης και της εστίασης αναλογιστείτε το όφελός που προκύπτει από την αύξηση του χρόνου διαμονής των πελατών σας λόγω της βελτίωσης της ακουστικής του χώρου σας.
Παράλληλα σκεφτείτε το όφελος από τον εκμηδενισμό παραπόνων ή άλλων αρνητικών συνεπειών που φέρει η ηχορύπανση.

Με γνώμονα πάντα να προσφέρουμε το άριστο αποτέλεσμα σε ότι έχει να κάνει με την ηχομόνωση οι άνθρωποι μας μελετούν, ενημερώνονται και εξετάζουν κάθε νέο προϊόν που παρουσιάζεται στον χώρο. Εξασφαλίζοντας συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε το πλέον κατάλληλο προϊόν που καλύπτει την δική σας ανάγκη και θα σας προσφέρει την ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα σας. Mε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορούν να καλύψουν κάθε σας απαίτηση, σας παρουσιάζουμε τις βασικότερες κατηγορίες:

  • Ηχομονωτικά υλικά τα οποία αποτρέπουν τη μεταφορά θορύβου
  • Ηχοαπορροφητικά υλικά τα οποία δημιουργούν την καλή ακουστική του χώρου απορροφώντας τις διάφορες ανακλάσεις
  • Αντικραδασμικά υλικά τα οποία μειώνουν τη μεταφορά κτυπογενών και στερεόφερτων θορύβων

ενεργειακή αναβάθμιση