Πλαστικά φύλλα

Προϊόντα για την επικάλυψη στέγης

Επίπεδα κυψελωτά πολυκαρβονικά φύλλα

Πρόκεται για την πιο διαδεδομένη λύση διαφώτιστων επικαλύψεων καθώς συνδυάζει αυξημένη αντοχή και καλή θερμομόνωση, με καλή φωτοδιαπερατότητα, σε ελκυστική τιμή, Χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθέτηση.

Διαβάστε περισσότερα: Επίπεδα κυψελωτά πολυκαρβονικά φύλλα

Αυλακωτά συμπαγή πολυκαρβονικά φύλλα

Τα κυματοειδή και τραπεζοειδή πολυκαρβονικά φύλλα μονού τοιχώματος (συμπαγή) χρησιμοποιούνται ως διαφώτιστα επικαλύψεων και πλαγιοκαλύψεων. Παράγονται με προστασία UV από τη μία πλευρά (και με προστασία και από τις δύο πλευρές μόνο κατόπιν παραγγελίας).

Διαβάστε περισσότερα: Αυλακωτά συμπαγή πολυκαρβονικά φύλλα

Αυλακωτά πολυεστερικά φύλλα

Τα φύλλα GRP (glassfibre reinforced polyester) παράγονται από πολυεστέρα ενισχυμένο με ίνες υάλου.

Προκείται για ένα διαφώτιστο υλικό που προσφέρει μια οικονομική λύση σε συνδυασμό με καλή αντοχή στις υπεριώδεις ακτίνες, τα χημικά και την αλμύρα.

Διαβάστε περισσότερα: Αυλακωτά πολυεστερικά φύλλα

Συστήματα κυψελωτών πολυκαρβονικών φύλλων ραμποτέ

Η στήριξη των φύλλων στις μηκίδες γίνεται με ειδικά ανοξείδωτα κλιπς που τοποθετούνται στις ενώσεις. Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να τρυπηθούν και να βιδωθούν τα φύλλα, γεγονός που θα προκαλούσε το συνηθισμένο πρόβλημα της υγρασίας στις κυψέλες.

Διαβάστε περισσότερα: Συστήματα κυψελωτών πολυκαρβονικών φύλλων ραμποτέ

Φύλλα Πολυστερίνης (τύπου πλεξιγκλας)

Πρόκειται για πλαστικά φύλλα τύπου "πλέξιγκλας" που όμως δεν προσφέρουν προστασία UV και γι αυτό και προορίζονται κυρίως για εσωτερική χρήση. Για το λόγο αυτό έχουν χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τα "πλέξιγκλας" που έχουν αντοχή στον ήλιο.

Διαβάστε περισσότερα: Φύλλα Πολυστερίνης (τύπου πλεξιγκλας)