Υλικά στεγάνωσης - στεγανοποίησης της Durostick

Στεγανωτικά Tαρατσών - Στεγανωτικά Υπογείων και Δεξαμενών

DUROSTICK HYDROSTOP 2 συστατικών

Εύκαμπτο, λευκό, τσιμεντοειδές στεγανωτικό για ταράτσες και κάθετες επιφάνειες

Εύκαμπτο, επαλειφόμενο, τσιμεντοειδές κονίαμα 2 συστατικών, λευκού χρώματος, για μακροχρόνια στεγανοποίηση ταρατσών, μπαλκονιών, τοίχων, σκυροδέματος, τσιμεντόλιθων και τούβλων.

Διαβάστε περισσότερα: DUROSTICK HYDROSTOP 2 συστατικών

HYDROSTOP ROOF

Εύκαμπτο λευκό τσιμεντοειδές στεγανωτικό ταρατσών

Εύκαμπτο, επαλειφόμενο, λευκό κονίαμα πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, (Τμήμα Φυσικής, Τομέας Φυσικής Εφαρμογών) ως ψυχρό υλικό χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας, με υψηλή ανακλαστικότητα (Ολική Ανακλαστικότητα: 0,82) που αναμειγνύεται μόνο με νερό, προσφέροντας μακροχρόνια στεγανοποίηση..

Διαβάστε περισσότερα: HYDROSTOP ROOF

DUROSTICK No 39

Eλαστομερές στεγανωτικό ταρατσών

Ακρυλικό, ελαστομερές, στεγανωτικό ταρατσών, υψηλής πρόσφυσης, χωρίς διαλύτες. Δημιουργεί μία ενιαία, αδιαπέραστη από το νερό μεμβράνη, χωρίς ενώσεις, με μακροχρόνια αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα: DUROSTICK No 39

DUROSTICK D-1

Επαλειφόμενο κονίαμα στεγανοποίησης τοιχίων, δαπέδων, υπογείων & στεγών

Επαλειφόμενο, τσιμεντοειδές, στεγανοποιητικό κονίαμα που παρουσιάζει άριστη πρόσφυση, στεγανοποιεί πλήρως τις επιφάνειες, χάρη στα πολυμερή και υδαταπωθητικά συστατικά που περιέχει.

Διαβάστε περισσότερα: DUROSTICK D-1

RUST FREE POWDER

Αντιδιαβρωτική τσιμεντοειδής προστασία οπλισμού

Επαλειφόμενος τσιμεντοειδής αναστολέας διάβρωσης οπλισμού σκυροδέματος. Mε ισχυρά αντιδιαβρωτικά στη σύνθεσή του, προστατεύει τον οπλισμό του σκυροδέματος από την προσβολή του από σκουριά που δημιουργείται από την εισχώρηση της υγρασίας ή νερού.

Διαβάστε περισσότερα: RUST FREE POWDER

DUROSTICK D-9

Επαλειφόμενο τσιμεντοειδές στεγανωτικό για κορφιάδες & πήλινες γλάστρες

Επαλειφόμενο στεγανωτικό τσιμεντοειδές κονίαμα, κατάλληλο για εφαρμογή σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες από τσιμέντο και πηλό. Αδιαβροχοποιεί και προστατεύει τις επιφάνειες που εφαρμόζεται από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Διατίθεται σε κεραμιδί χρώμα.

Διαβάστε περισσότερα: DUROSTICK D-9

DUROSTICK D-59

Στεγανωτικό κεραμιδιών, διακοσμητικών κεραμικών τούβλων & πήλινων γλαστρών

Σιλικονούχο αδιαβροχοποιητικό εμποτισμού, διαφανές, διαπνέον, χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για την προστασία κεραμοσκεπών (εικ.2) και επενδεδυμένων όψεων κτιρίων. Δεν δημιουργεί επιφανειακό φιλμ, δεν επηρεάζει την απόχρωση των επιφανειών όπου εφαρμόζεται, δεν γυαλίζει και δεν κιτρινίζει.

Διαβάστε περισσότερα: DUROSTICK D-59

DUROSTICK D-17 HYDROSTOP

Σιλικονούχο αδιαβροχοποιητικό εμποτισμού για διακοσμητικά τούβλα

Υδαταπωθητικό υγρό εμποτισμού υψηλής διείσδυσης (micro technology), σιλοξανικής βάσης, με διαλύτες και υψηλή ανθεκτικότητα σε αλκαλικό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα: DUROSTICK D-17 HYDROSTOP

DUROFLEX POWDER

Tσιμεντοειδές ελαστομερές σφραγιστικό - συγκολλητικό 2 συστατικών

Εύκαμπτο σφραγιστικό, συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών. Μετά την ωρίμανσή του, σχηματίζει μία εύκαμπτη ανθεκτική μεμβράνη με μηδαμινή συρρίκνωση, ανθεκτική σε μηχανικές καταπονήσεις. Eίναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε αλκαλικό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα: DUROFLEX POWDER

DUROSTICK DS-220

Eλαστομερές στεγανωτικό ταρατσών με 8 χρόνια εγγύηση

Προστατεύει τις επιφάνειες από την υγρασία που προσβάλλει τον οπλισμό του σκυροδέματος. Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος κατά EN 1504-2.

Διαβάστε περισσότερα: DUROSTICK DS-220

ενεργειακή αναβάθμιση

πατητή τσιμεντοκονία